torsdag 25. august 2011

Hagevandring med ny kameralinse !

Etter at kamera fikk noen smell og til slutt sluttet å virke helt, måtte jeg bestille ny linse og selvfølgelig måtte jeg ta meg en tur i hagen med det samme den kom i posten, det ble slettes ikke så værst bilder!! Må nok øve meg litt mer, men her er noen bilder fra i går:

Denne rosen kjøpte jeg til halv pris i juni, det er en remonterende rose, husker ikke helt navnet, men kommer med masse blomster etter hvert som jeg kniper bort visne! Syns detaljene kommer så mye bedre fram med den nye linsa!

Her var planen å legge litt mer arbeid i beplantning rundt dammen, men siden vi skal flytte så ble det ikke tid til det.


Ingenting er flottere enn en rose i knopp!

Høstflox med en fantastisk nydelig lillafarge!!

En liten tulle som har lært seg å lukte på blomstene i stede for å plukke dem!

Kan ikke huske jeg har fått sånne klare bilder før, Hvit cosmos er jo bare nydelig da! Til mer du kniper visne blomster bort til flottere blir blomstringen!

Mørke rød cosmos, faktisk en utrolig fin farge til å ha litt her og der i hagen!

Majestetisk !!!

Rosa høstflox som har vært her fra gammelt av, sjekk det fine rekkverket (på terrassen i bakgrunnen) som handymannen og svoger fikk opp for noen uker siden, syns det er nydelig!

Liker så godt denne høstplanten, Bergknapp eller noe sånt, trodde den var død i fjor men i år kommer den som aldri før og har spredd seg utover! Kjekt med noe som blomstrer i august/september også!


Jeg fikk 4 frø hvit stokkrose av min søster og 3 av dem kom opp, trodde ikke den skulle blomstre i år, men viss varmen fortsetter får jeg håpe jeg får sett blomstringen før vi flytter!
 
Praktridderspore, sådd i vår, nå er det rett før den blomstrer! Jeg har heldigvis flere frø så den blir med på flyttelasset! (i bakgrunnen, det fine gamle bordet mitt som jeg reddet fra bålet på nabotomta!)Selvsådd Flittiglise, tok litt tid før den kom skikkelig, men nå blomstrer den villig, selv når det pøser ned blir den bare finere!

Selvsådde hagejordbær, de holdt på å dø i det varme drivhuset, men jeg klarte å redde de ut i siste liten.
Er det dette de kaller tvillingblomst mon tro? Den var nesten død da jeg kom hjem fra østlandet i sommer, men jeg klyppet bort alt vissent og nå blomstrer den finere enn noen gang! Ser ut som den har tenkt å fortsette med det utover høsten!

Vi skal ha visning på huset på mandag så helgen går med til vask og rydding av huset, skal bli deilig å få det overstått! (så krysser vi fingrene på at vi får solgt på 1. forsøk, så kanskje vi får flyttet før babyen kommer)

God helg !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar